Kennismakingsaanbod

 

1. Gratis Oriënterend kennismakingsgesprek.

Een kennismakingsgesprek van maximaal 1 uur inclusief reistijd is gratis.  Bel voor een afspraak 06 512 88 667 of mail naar adri@vanbergeijk.nl.

 

2.  Nalatenschapsscan

In deze QuickScan wordt uw familie en de gevolgen van een toekomstig overlijden, langdurige ziekte of opname in een verzorgingstehuis  in kaart gebracht op basis van de reeds opgemaakte documenten. Deze wordt aangevuld met aanbevelingen en adviezen over wat u mogelijk anders kan regelen. U krijgt direct antwoord op de vraag:  “Heeft U het echt goed geregeld?

De investering voor een nalatenschapsscan bedraagt € 97,50 inclusief 21% btw.

 

3. Uw Complete Persoonlijk LevensDossier opstellen.

We inventariseren samen met u uw levenssituatie en wensen en werken dit uit in een uitgebreid Persoonlijk LevensDossier. Vooraf vind overleg plaats voor het verzamelen van de benodigde informatie. Het Persoonlijk LevensDossier wordt zowel op papier als digitaal (op USB-stick en/of uw digitale kluis) opgeleverd. In de opbergcassette en usb-stick kunnen uw belangrijke documenten zoals testament en aankoopakte woning (digitaal) worden toegevoegd.
De investering voor dit uitgebreide naslagwerk met gedigitaliseerde van uw documenten voor u en uw nabestaanden is tijdelijk € 347,50 in plaats van € 450 inclusief 21% omzetbelasting. U kunt deze ook opslaan in uw digitale kluis.
Dit pakket omvat :

 

De kosten voor een extra Persoonlijk LevensDossier voor de partner bedraagt tijdelijk € 147,50 inclusief 21% omzetbelasting.

De kosten van een digitale kluis (indien van toepassing) zijn voor eigen rekening.

 

HEVO leden ontvangen een korting van 15% op het samenstellen van het Persoonlijk LevensDossier van  u en uw partner.